Hududni tanlang
13 August 2021

Qaysi ichimliklarni och qoringa ichmaslik yaxshiroq?

Qaysi ichimliklarni och qoringa ichmaslik yaxshiroq?

Ba'zi ichimliklar foydali yoki zararli xususiyatlarini faqat ko'plab omillar bilan birgalikda ochib beradi: oziq -ovqat iste'moli, kunning vaqti, sog'lik holati.

Ovqatlanishdan oldin ichishingiz mumkin bo'lgan eng foydali narsa - oddiy suv, yoki limon sharbati bilan yaxshiroq.

Endi gastroenterologlar qaysi ichimliklarni tavsiya qilmasligini ko'rib chiqaylik.

Bo'sh qoringa nordon sutli ichimliklardan saqlanish yaxshiroqdir: oshqozon shilliq qavatining yallig'lanishi bilan aloqa qilish og'riqni keltirib chiqarishi mumkin.

Hikoya sutli yashil choy bilan, shuningdek sutli qahva bilan o'xshash.

Sharbatlar bilan bir vaqtning o'zida ikkita muammo bor. Birinchidan, ular oshqozonni juda bezovta qiladi. Ikkinchidan, har qanday sharbatlarda, hatto sabzavotlarda ham shakar bor. Ular qondagi qand miqdorining oshishiga olib kelishi mumkin.

Ammo och qoringa ichishingiz mumkin bo'lgan eng zararli narsa bu alkogol bo'lib, undan qondagi qand miqdori ko'tariladi va metabolik kasalliklar paydo bo'ladi.

Manba: Shox International Hospital

Saytda ko'rsatilgan ma'lumot tashxiz qo'yish, davolash muolajasi berish
uchun foydalana olinmaydi va shifokor qabulining o'rnini bosmaydi
© med24.uz, 2023–2024. "SMART MEDIA SOLUTIONS" MASULIYATI CHEKLANGAN JAMIYATI